Delovne ure


V smučarsko skakalnem klubu Šmartno na Pohorju se zavedamo, kako pomembna sta sta fizična pomoč in individualni prispevek znanja slehernega člana kluba. Le na tak način nam uspeva iz leta v leto prestavljati mejnike in podirati rekorde tja proti neznanemu!

Iz tega razloga je klub že na začetku aktualnega mandata (pred več kot petimi leti) sprejel politiko "nagrajevanja" svojih zvestih in delovnih članov. Sistem je zelo preprost. Za vsak prispevek klubu (fizična pomoč na delovnih akcijah, pomoč pri organizacijah prireditev, razna aktualna dela v klubu, itd.) prejme član določeno število opravljenih delovnih ur, ki jih vodi tajništvo kluba. Ure se nato ob zaključku določenega obdobja pretvorijo v BONUS TOČKE, ki jih lahko član koristi ob raznih izletih, nabavah raznih klubskih oblačil, itd... 

Za svoje delo v klubu torej naši člani niso plačani (saj bonusa ni mogoče dvigniti v gotovini), pač pa nagrajeni (velikokrat tisti najbolj delavni dosežejo tudi 100% popust pri izletih ali nabavi klubskih artiklov).

Na tak način smo v klubu organizirali naslendje odlično izpeljane akcije:

September 2007 / ITALIJA:
Adrenalinski izlet v Gardaland (Zabaviščni park)
September 2008 / ITALIJA: Ogled dirke v Monzi (Formula 1)
Oktober 2009 / SLOVENIJA: Adrenalinski izlet v Posočje (Bungee, Rafting)
Oktober 2010 / SLOVENIJA: Izlet na Primorsko (Škocjanske jame, Pršutarna Lokev, Lipica)
September 2011 / SLOVENIJA: Izlet na Koroško (Rudnik Mežica, Iverčko jezero) 
September 2013 / AVSTRIJA: Ogled Minimundusa  

Poleg vseh izletov so lahko čalni vsako leto svoj neporabljen bonus izkoristili tudi pri nabavi raznih klubskih oblačil in pokrival.

Skratka! Zvestoba in požrtvovalnost sta v našem klubu nagrajena!

HVALA vsem, ki ste nam kadarkoli priskočili na pomoč in HVALA vsem tistim, na katere lahko računamo tudi v bodoče!


P O Z O R  -  N A V O D I L A  -  P R E B E R I

Spoštovani člani, ker je v zadnjem obdobju veliko vprašanj na temo vodenja delovnih ur, prosim preberite ta navodila za pravilno prijavo delovnih ur:

1. VSAK ČLAN je dolžan SAM prijaviti delovne ure, ki jih je opravil za klub ali pa jih zanj prijavi VODJA določene akcije ali prireditve (npr.: V primeru delovne akcije, ure za vsakega sodelujočega prijavi predsednik);

2. Ure se preprosto prijavijo s pomočjo OBRAZCA ZA PRIZNAVANJE DELOVNIH UR, ki ga najdete na TEJ STRANI, ga natisnete, izpolnite in oddate tajnici kluba ali vodji posamezne akcije;

3. Tajnica lahko le na podlagi izpolnjenega in prejetega obrazca vnese ure v klubski sistem;

4. Na tak način se nobena ura ne bo mogla več "izgubiti". Prireditev in aktivnosti je namreč toliko, da se zlahka zgodi kakšna zmešnjava zaradi neažurnosti.

5. Če obrazca za delovne ure ne morete natisniti, ga lahko shranite tudi na svoj računalnik (izberite EXCEL datoteko), ga izpolnite in pošljite na elektronski naslov info@ssk-smartno.com! Prejeli boste potrditev, da smo obrazec PREJELI.

HVALA ZA RAZUMEVANJE in UPOŠTEVANJE NAVODIL. Razumeti je potrebno, da če ur ne prijavite, se ure pač ne morejo pojaviti v klubskem sistemu (saj noben ne ve zanje).