Zaključek smučarske sezone SSK bo 6.3.2010!

Avtor: admin
Feb 24, 2010

V soboto, 6.3.2010 bo na Treh Kraljih potekal zaključek zimske sezone 2009 / 2010. Vabljeni ste vsi člani smučarsko skakalnega kluba Šmartno na Pohorju, tudi tisti, ki ne boste tekmovali, saj je namen zaključka druženje! Dobimo se ob 8:30 uri v Šmartnem na Pohorju ali ob 9:15 uri pri ciljni hišici na tekmovalni progi Veliki vrh.

>> KLIKNITE TUKAJ za podroben ogled vseh informacij o športno zabavni prireditvi "Zaključek2010"!


Okviren PLAN tekmovanja in KLJUČNA PRAVILA:

8:30 Zbor članov v Šmartnem na Pohorju
9.15 Zbor članov pri ciljni hišici na progi Veliki vrh
10.00 1 tek SUPERKOMBINACIJA  -  MINI SMUK (na isti progi, kot slalom)
10.30 1 tek SUPERKOMBINACIJA  -  SLALOM (rezultat šteje za razvrstitev v slalomu in za razvrstitev v superkombinaciji - skupaj z mini smukom)
12.00 1 tek VELESLALOM
14.00 2 skoka SKOKI (1 skok poskusno, 2 v konkurenci za uvrstitev)
15.00 na izpadanje SKICROSS SMUK (po dva ali trije tekmovalci brez merjenja časa) *

* Pari se določijo na podlagi rezultatov SUPERKOMBINACIJE po sistemu PRVI - ZADNJI, DRUGI - PREDZADNJI, itd.
Ob izpadu tekmovalca se mu za končno razvrstitev avtomatsko pripiše čas MINI SMUKA.

KATEGORIJE BODO TRI. Ženske se bodo pomerile v eni kategoriji, otroci do 15 let v drugi in vsi ostali v tretji. Uvrstitev tekmovalca je odvisna od seštevka FIS točk v vseh 5 disciplinah.

Tekmovalci morajo za nastop na tekmovanju UPORABLJATI LE 1 PAR SMUČI, ki ga morajo navesti ob prijavi (znamka, model in dolžina). Gre za novo pravilo, kjer bo potrebno taktično odločanje za optimalne rezultate! Ob tem pravilu pa bodo na svoj račun zagotovo prišli tudi gledalci!

Pri izvedbi tekmovanj bodo letos morali sodelovati VSI TEKMOVALCI. Gre za preprosto pravično pravilo, kjer bodo nosilci disciplin izbrali vsak enako število ostalih udeležencev. Vsak udeleženec bo le v eni skupini, ki bo zadolžena za pripravo in izvedbo določene discipline. Pred in po disciplini, za katero bo skupina zadolžena pa bodo udeleženci PROSTI.

Točkovanje in pravila

SUPERKOMBINACIJA - 1 tek MINI SMUK + čas SLALOMA (FIS točkovnik, 30 najboljših)
SLALOM - 1 tek (FIS točkovnik, 30 najboljših)
VELESLALOM - 1 tek (FIS točkovnik, 30 najboljših)
SKOKI - 2 seriji, upošteva se seštevek obeh (FIS točkovnik, 30 najboljših)
SKICROSS SMUK - na izpadanje, za razvrstitev se upošteva čas MINI SMUKA

Prijave - PRIJAVITI SE MORAJO VSI UDELEŽENCI, tudi GLEDALCI     PRIJAVE od 1.3.2010 do 4.3.2010

Prijave tokrat sprejema izključno Dejan Jelenko (040 210 058). Tekmovalci bodo ŠTARTNO ŠTEVILKO prejeli zaporedno ob prijavi (prvo prosto) in ob plačilu kavcije za resnost - 5,00 €. HITREJŠA KOT BO PRIJAVA, BOLJŠA BO ŠTARTNA ŠTEVILKA. Prijaviti pa se morajo tudi ostali udeleženci in gledalci, saj moramo planirati količino hrane.

Stroški prijave in MOŽNOST NAKUPA DNEVNE SMUČARSKE KARTE za le 10,00 €

Stroški prijave torej znašajo 5,00 €, zajemajo pa topli obrok in oddojka, ki ga bomo pekli ob cilju tekmovalnih prog. Poskrbeli bomo za odlično vzdušje z glasno glasbo in spektakularnimi tekmovalnimi nastopi. Po tekmovalnem delu bo potekalo nadaljevanje zaključka v Penzionu Jakec, kjer bo igrala živa glasba (cca. 2,00 € po osebi). V kolikor tekmovalci nimate smučarske karte vam bo le ta v SOBOTO na voljo za SAMO 10,00 € (plačate ob prijavi).

V kolikor bi se tekmovanju na zaključku želeli pridružiti tudi NEČLANI kluba, znaša prijava 20,00 € / osebo (vključuje tekmovanje v petih disciplinah, topli obrok in oddojka).

POVEJTE NAPREJ in se ČIMPREJ PRIJAVITE >>