SSK Izlet 2015

Avtor: admin
Sep 1, 2015

Spoštovane članice in člani SSK ŠMARTNO NA POHORJU!

Ker je minilo že dve leti od zadnjega izleta, smo se člani UO SSK Šmartno na Pohorju odločili, da letos zopet organiziramo izlet.

KDAJ:  sobota 19.9 2015

ODHOD:  zjutraj ob 8.uri izpred trgovine KaOS.

KAM:  ob 8.uri krenemo v smeri Šempetra v Savinjski dolini (po želji lahko napravimo kratek postanek za jutranjo kavo v Tepanju). Ob 10.uri si bomo ogledali jamo Pekel. Ogled z vodičem traja cca. 1 uro. Dolžina poti je 1100 metrov. Temperatura v jami je stalna, 10 stopinj celzija. Za ogled jame je priporočljiva primerna obutev (z natikači  in petkami ne bo šlo) in obleka.


Po ogledu jame se peljemo do kraja Runtole ob Šmartinskem jezeru kjer si bomo najbolj pogumni privoščili spust z ZORBOM. Podjetje Ekopool – zorb ponuja zorbanje, to je spust po 130 meterski stezi s 3 metre veliko "žogo". V zorb se namestita dve osebi naekrat, in se odkotalita v dolino. Cena zorbanja je 15 eur, ki jih plačaš na kraju samem.


Če bo teklo vse po planu naj bi okrog 15.ure že bili na piknik placu Zajc v Hramšah pri Dobrni.


Tu si bomo pripravili malico z roštilja, pred in po malici pa si lahko privoščimo športne igre, (nogomet, odbojka inp.) kar pač piknik plac ponuja. Ob 20.uri počasi zaključimo in se približno ob 21.uri vrnemo domov (vse lokacije izleta si lahko ogledate na internetu). Vožnje ni veliko, tam okoli 150 km je celotna dolžina poti.


CENA
:

- člani kluba 20 eur

- otroci do 15 let  15 eur

- nečlani 30 eur

V ceno izleta je všteto: prevoz, ogled jame Pekel, pijača in jedača (če kdo premore kaj "kačje sline" jo lahko da na luft, ker srečo je treba zjutraj deliti).

Zorbing 15 eur ni vštet v ceno, vsak posameznik si plača zorbanje sam.


POZOR
: Člani lahko izkoristijo delovne ure, seznam ur bo objavljen na naši spletni strani. Ure so prenosljive med družinskimi člani (ata lahko svoj višek ur podari mami – skratka, kot ponavadi).

Ker bo malica  - piknik varianta šele po 15.uri priporočamo, da vzamete na pot sendvič, da se lažje spije kakšen deci.


PRIJAVE
: ANITA v trgovini Kaos, tam bo tudi sezman ur. Prijave zbiramo od 1.9. do 16.9. 2015.

Izlet se plača pri Aniti, tam povejte vsaj informativno če ste inretesent za zorbing, da lahko vnaprej javim število. Vse dodatne informacije dobite na telefonu 041 657 772  Rado.


VEČ NAS BO, BOLJŠE BO – VLJUDNO VABLJENI !