Smučarski pokal občine Slovenska Bistrica 2017

Avtor: admin
Jan 2, 2017

Neverjetno lep dan je za nami! Na najboljši možni način smo odprli novo sezono Smučarskega pokala občine Slovenska Bistrica 2017! Še nikoli ni na nobeni pokalni tekmi nastopilo toliko tekmovalcev! Kar 78 smučarjev, razvrščenih v 8 starostnih kategorij se je v dveh tekih pomerilo med sabo. Že takoj na prvi tekmi smo bili priča tudi velikim presenečenjem. Nekateri favoriti so zatajili na celi črti. Poleg vsega tekmovalnega dogajanja pa smo poskrbeli tudi za profesionalno slikanje in snemanje tekme, tako da lahko v prihodnjih dneh pričakujete reklamni filmček in veliko odličnih fotografij na naših FB straneh. Povej naprej >>

ARHIV NOVIC:

Potek tekmovanja bo skoraj identičen tistemu v minuli sezoni, ko je za smučarskega prvaka občine Slovenska Bistrica nastopilo kar 116 tekmovalcev, ki so se pomerili v 8 starostnih kategorijah in dodatno še v kategoriji ekipno. Tudi letos bodo organizirane 4 tekme (najmanj 3, v primeru, da bi katera tekma zaradi neugodnih vremenskih razmer odpadla), skupni seštevek točk iz vseh organiziranih tekem pa bo določil zmagovalca v posamezni kategoriji. Novost je ta, da bo najmanj ena tekma potekala v disciplini SLALOM. Druga manjša novost pa je tudi, da bodo tekmovalci v drugem teku nastopali glede na uvrstitev iz prvega teka - torej enako, kot v svetovnem pokalu! Med vsemi udeleženci se na zadnji razglasitveni tekmi žrebajo še bogate praktične nagrade.

Posamezni zmagovalci kategorij so na vsaki tekmi nagrajeni s kolajnami, zmagovalci skupnega seštevka, torej prvaki po kategorijah, pa prejmejo še pokale.

Če želite prejemati najnovejše informacije o tekmah pokala 2017, pošljite SMS s ključno besedo POKAL na 040 210 058 (obveščanje je brezplačno).

Uradna stran tekmovanja POKAL OBČINE SLOVENSKA BISTRICA V VELESLALOMU. Kliknite za infomracije in rezultate!