Skoki Šmartno 2017

Avtor: admin
Jan 31, 2017

Spoštovane ljubiteljice in ljubitelji smučarskih skokov


ODPOVEDANO

To nedeljo 5.2.2017 bo na Šmartnem zopet skakalni praznik, saj bo na 50 m skakalnici tekmovanje v smučarskih skokih za pokal Cockta. Nastopili bodo dečki do 14, ter dekleta do 15 let. Tekmovali  pa bodo tudi dečki do 15 let, a le nordijski kombinatorci, ki bodo izvedli en skok v konkurenci.

Tekmovanje so bo pričelo s poskusno serijo ob 10. uri, vse gledalce pa vabimo ob skakalnice že vsaj pol ure prej, saj si tako lahko »izborite« boljše mesto za ogled tekme, pa še s parkiranjem ne bo problema.

Nastopili bodo dekleta in fantje praktično iz vseh Slovenskih skakalnih klubov, barve našega kluba pa bosta zastopala Uroš Vrbek in Sandi Ačko, ki sta le nekaj dni nazaj osvojila srebrne medalje na državnem prvenstvu v Logatcu.

Člani SSK Šmartno na Pohorju se že nekaj dni trudimo in urejamo skakalnico, saj snega ni v izobilju. Dali bomo vse od sebe, da to tekmo izpeljemo, hkrati pa obljubljamo, da bomo prav lepo poskrbeli tudi za Vas – obiskovalce.

Med tekmo in po njej bomo predstavili delovanje našega kluba, še posebej našo akcijo zbiranja sredstev za novejše klubsko vozilo – kombi, saj starega že zapuščajo moči.

 

TOREJ V NEDELJO PRIDITE BODRITI SLOVENSKI SKAKALNI NARAŠČAJ -  BODOČE PRVAKE

LEPO VABLJENI, PA OBILO ZABAVE OB LEPIH SKOKIH.

*Tisti, ki prihajate od daleč, si lahko navodila za pot ogledate na tej spletni strani. Samo opozorilo. Pri tabli ki označuje konec naselja ZG. PREBUKOVJE zavijte desno, tam je tudi smerna tabla za skakalnice.  ( Če pridete v center Šmartnega na Pohorju ste šli predaleč).

Udobno in varno vožnjo vam želimo.


ODPOVEDANO

 

Pripravljalni odbor SSK Šmartno na Pohorju